تبليغ‌آباد تبليغ‌آباد .

تبليغ‌آباد

پرورش كودك شاد و موفق: 7 مهارت ضروري كه هر پدر و مادري بايد بداند

پرورش كودك شاد و موفق: 7 مهارت ضروري كه هر پدر و مادري بايد بداند

پرورش كودكان شاد و موفق يكي از بزرگ‌ترين چالش‌ها و مسئوليت‌هاي والدين است. در دنياي امروز، مهارت‌هاي زندگي به عنوان ابزاري كليدي براي موفقيت و خوشبختي كودكان شناخته مي‌شوند. در اين مقاله به بررسي هفت مهارت ضروري خواهيم پرداخت كه هر پدر و مادري بايد براي پرورش كودكاني شاد و موفق به آن‌ها توجه كند. اين مقاله توسط سايت پازل زندگي منتشر شده است.

 1. خودآگاهي

خودآگاهي يكي از مهم‌ترين مهارت‌هايي است كه والدين بايد به فرزندان خود آموزش دهند. كودكاني كه خودآگاه هستند، مي‌توانند احساسات، نيازها و نقاط قوت و ضعف خود را بهتر شناسايي كنند. اين مهارت به آن‌ها كمك مي‌كند تا در آينده تصميمات بهتري بگيرند و با چالش‌ها بهتر كنار بيايند. والدين مي‌توانند با گفتگو درباره احساسات و تجربيات روزمره، اين مهارت را در كودكان تقويت كنند.

  1. همدلي

همدلي به معناي درك احساسات ديگران و توانايي قرار دادن خود در جايگاه آن‌هاست. اين مهارت به كودكان كمك مي‌كند تا روابط عاطفي قوي‌تري با دوستان و خانواده برقرار كنند. والدين مي‌توانند با تشويق فرزندان به گوش دادن به ديگران و بيان احساسات خود، همدلي را در آن‌ها پرورش دهند. همچنين، داستان‌گويي درباره شخصيت‌هاي مختلف مي‌تواند به درك بهتر احساسات كمك كند.

  1. تفكر انتقادي

تفكر انتقادي يكي از مهارت‌هاي اساسي براي حل مسائل است. كودكاني كه اين مهارت را دارند، قادرند اطلاعات را تجزيه و تحليل كرده و تصميمات منطقي بگيرند. والدين مي‌توانند با طرح سوالات چالشي و تشويق فرزندان به بيان نظرات خود، اين مهارت را تقويت كنند. بازي‌هاي فكري و معماها نيز ابزارهاي خوبي براي پرورش تفكر انتقادي هستند. https://shorturl.at/21hGc

  1. مهارت حل مسئله

آموزش مهارت حل مسئله به كودكان كمك مي‌كند تا در مواجهه با چالش‌ها، راه‌حل‌هاي خلاقانه‌اي پيدا كنند. والدين مي‌توانند با ارائه موقعيت‌هاي مختلف و تشويق فرزندان به فكر كردن درباره راه‌حل‌ها، اين مهارت را تقويت كنند. همچنين، ايجاد فضايي امن براي بيان ايده‌ها و اشتباهات، به كودكان كمك مي‌كند تا بدون ترس از شكست، ياد بگيرند.

  1. ارتباط مؤثر

توانايي برقراري ارتباط مؤثر يكي ديگر از مهارت‌هاي ضروري براي موفقيت است. كودكاني كه اين مهارت را دارند، بهتر مي‌توانند احساسات خود را بيان كرده و با ديگران تعامل كنند. والدين بايد نمونه‌اي از ارتباط مؤثر باشند و فرزندان را تشويق كنند تا در گفتگوها فعال باشند. همچنين، بازي‌هاي گروهي و فعاليت‌هاي اجتماعي مي‌تواند فرصتي عالي براي تمرين اين مهارت باشد.

  1. مديريت زمان

مديريت زمان يك مهارت كليدي براي موفقيت در زندگي است. كودكاني كه توانايي برنامه‌ريزي و اولويت‌بندي كارها را دارند، معمولاً عملكرد بهتري دارند. والدين مي‌توانند با ايجاد برنامه‌هاي روزانه براي فرزندانشان و آموزش نحوه تقسيم‌بندي زمان، اين مهارت را تقويت كنند. استفاده از تقويم‌ها يا يادآورهاي ديجيتال نيز مي‌تواند مفيد باشد. https://puzzlezendegi.com/

 7. اعتماد به نفس

اعتماد به نفس يكي از مهم‌ترين عوامل موفقيت است. كودكاني كه اعتماد به نفس دارند، بيشتر احتمال دارد كه در مواجهه با چالش‌ها موفق شوند. والدين بايد با تشويق فرزندان به تلاش براي دستيابي به اهداف كوچك و بزرگ، اعتماد به نفس آن‌ها را تقويت كنند. همچنين، تقدير از تلاش‌ها و دستاوردهاي فرزندان باعث افزايش حس ارزشمندي آن‌ها خواهد شد.

 نتيجه‌گيري

 پرورش كودك شاد و موفق نيازمند توجه ويژه به مهارت‌هاي زندگي است. با آموزش مهارت‌هايي مانند خودآگاهي، همدلي، تفكر انتقادي، حل مسئله، ارتباط مؤثر، مديريت زمان و اعتماد به نفس، والدين مي‌توانند زمينه‌ساز موفقيت فرزندان خود شوند. اين مقاله توسط سايت پازل زندگي منتشر شده است تا راهنمايي براي والدين در مسير تربيت كودكان شاد و موفق باشد.

https://500px.com/p/puzzlezendegi?view=photos
https://www.mobygames.com/user/1108762/puzzlezendegi/
https://fileforum.com/profile/puzzlezendegi
https://go2fete.com/profile/
https://stocktwits.com/puzzlezendegi
https://dzone.com/users/5286964/puzzlezendeg.html
https://www.kickstarter.com/profile/1483035994/about
https://justpaste.it/frb7g
https://telegra.ph/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-02-07
https://www.pearltrees.com/puzzlezendegi
https://www.bandlab.com/post/94a77b4f-dbe5-ef11-88f6-6045bd3473c0
https://photozou.jp/user/top/3399308
https://repo.getmonero.org/puzzlezendegi
https://list.ly/puzzlezendegi/lists
 
برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۴۲:۱۷ توسط:sam موضوع:

انواع شيشه بالكن و استفاده بهينه از آن

انواع شيشه بالكن و استفاده بهينه از آن داشتن بالكن يا تراس يكي از امتيازهاي مهم در هر خانه‌اي است، اما چالش اصلي، استفاده بهينه از اين فضاست. بسياري از افراد براي ايمن‌سازي و زيباسازي بالكن خود از نرده‌هاي فلزي يا چوبي استفاده مي‌كنند، اما يكي از بهترين و مدرن‌ترين روش‌ها، نصب شيشه بالكن است. اين شيشه‌ها علاوه‌بر ايجاد امنيت، ظاهري شيك و جذاب به تراس و نماي ساختمان مي‌بخشند. همچنين، شيشه‌هاي بالكن به‌عنوان يك مانع در برابر گردوغبار و آلودگي‌هاي بيروني عمل كرده و امكان لذت بردن از منظره را در هر فصلي از سال فراهم مي‌كنند. با اين انتخاب، مي‌توانيد فضاي بالكن خود را به يك محيط آرامش‌بخش و كاربردي تبديل كنيد.انواع شيشه بالكن و ويژگي‌هاي آن‌هاامروزه شيشه‌هاي بالكني در مدل‌هاي متنوعي طراحي و عرضه مي‌شوند كه هركدام ويژگي‌ها و كاربردهاي خاص خود را دارند. شركت بالكن سهند با بهره‌گيري از جديدترين فناوري‌ها، انواع شيشه‌هاي بالكن را متناسب با نيازهاي مختلف توليد و نصب مي‌كند. در ادامه، انواع مدل‌هاي شيشه بالكني را بررسي مي‌كنيم:

  1. شيشه بالكن ريلي

اين نوع شيشه بيشتر در فضاهاي محدود كاربرد دارد. شيشه‌هاي سكوريت يا لمينت كه در اين مدل استفاده مي‌شوند، به‌وسيله‌ي دو ريل بالا و پايين همراه با چرخ‌هاي مقاوم حركت مي‌كنند. شيشه‌هاي ريلي به شما اين امكان را مي‌دهند كه به‌راحتي يك بخش يا كل پنل شيشه‌اي را باز و بسته كنيد.

  1. شيشه بالكن اسلايدي

اين مدل از شيشه‌هاي بالكن، ساختاري كشويي دارند كه به‌سمت كناره‌ها حركت مي‌كنند. اين نوع طراحي، مشابه شيشه‌هاي تاشو بوده و براي فضاهايي با محدوديت عرضي مناسب استشيشه‌ اسلايدي تا عرض ۱۰ متر و ارتفاع ۲.۵ متر قابليت اجرا دارند.

  1. شيشه بالكن تاشو

شيشه‌هاي تاشو براي ويلاها و ساختمان‌هاي مدرن انتخابي ايده‌آل محسوب مي‌شوند. اين مدل از شيشه‌هاي سكوريتي با ضخامت ۸ تا ۱۰ ميلي‌متر ساخته مي‌شوند و مقاومت بالايي در برابر فشار و ضربه دارند. علاوه‌براين، شيشه‌هاي تاشو نور طبيعي را به‌خوبي عبور داده و محيط را دل‌بازتر مي‌كنند.

  1. شيشه بالكني پنجره‌اي

اين مدل، تركيبي از امنيت و زيبايي است. برخلاف پنجره‌هاي معمولي كه از شيشه‌هاي عادي ساخته مي‌شوند، اين پنجره‌ها از شيشه‌هاي سكوريت مقاوم تشكيل شده‌اند كه ايمني و دوام بالاتري دارند.

  1. شيشه بالكن نرده‌اي

يكي از مدرن‌ترين گزينه‌ها براي ايمن‌سازي بالكن، استفاده از شيشه‌هاي نرده‌اي است. اين نوع شيشه‌ها با استفاده از فريم‌هاي آلومينيومي، استيل يا آهني در جاي خود ثابت مي‌شوند. مدل‌هاي فريم‌دار و فريم‌لس اين نوع نرده‌ها به كاربران امكان انتخاب سبك موردنظرشان را مي‌دهد.مزاياي استفاده از شيشه بالكننصب شيشه بالكني، مزاياي متعددي را به همراه دارد كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • بهينه‌سازي فضاي بالكن: با نصب شيشه، از بالكن به‌عنوان يك محيط قابل‌استفاده در تمام فصول بهره خواهيد برد.
  • عايق صوتي و حرارتي: شيشه‌هاي سكوريت، عايق مناسبي در برابر گرما، سرما و صداهاي بيروني هستند.
  • زيبايي و مدرنيته: شيشه‌هاي بالكني، جلوه‌اي مدرن و شيك به ساختمان مي‌بخشند.
  • سهولت در نظافت: تميز كردن اين شيشه‌ها بسيار راحت بوده و نياز به مواد خاصي ندارد.
  • ايمني بالا: استفاده از شيشه‌هاي نشكن و مقاوم، احتمال آسيب‌ديدگي را به حداقل مي‌رساند.

قيمت شيشه بالكنقيمت شيشه‌هاي بالكني به عواملي مانند انوع شيشه، ضخامت، ابعاد، يراق‌آلات و نوع نصب بستگي دارد. برخي شركت‌ها براي كاهش هزينه‌ها از مواد نامرغوب استفاده مي‌كنند كه در بلندمدت باعث افزايش هزينه‌هاي تعمير و تعويض مي‌شود. شركت بالكن سهند با ارائه محصولات استاندارد و استفاده از يراق‌آلات باكيفيت، تضمين مي‌كند كه بهترين خدمات را با قيمت منصفانه در اختيار مشتريان قرار دهد.نتيجه‌گيرياستفاده از شيشه بالكني نه‌تنها فضاي بالكن را كاربردي‌تر و زيباتر مي‌كند، بلكه باعث افزايش ارزش ملك نيز مي‌شود. براي انتخاب بهترين مدل شيشه بالكني، حتماً به كيفيت مواد، ايمني و نحوه نصب آن توجه داشته باشيد. شركت بالكن سهند، با سال‌ها تجربه در زمينه توليد و نصب شيشه‌هاي بالكن، آماده ارائه خدمات با بالاترين استانداردها به شما عزيزان است. 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۲۰:۵۰ توسط:sam موضوع:

با ما در شمال كشور بسازيد: پروژه‌هاي لوكس در دل سرسبزي

با ما در شمال كشور بسازيد: پروژه‌هاي لوكس در دل سرسبزيشمال ايران به دليل شرايط آب‌وهوايي مطلوب، جنگل‌هاي انبوه و درياچه‌هاي زيبا، همواره مقصد گردشگران و سرمايه‌گذاران بوده است. اين منطقه به دليل طبيعت بكر و زيبايي‌هاي منحصر به فردش، بسياري از مردم را به ساخت ويلاها و خانه‌هاي دوم در اين منطقه ترغيب كرده است. با اين حال، ساخت و ساز در اين منطقه به همراه مزاياي متعدد، معايبي نيز به همراه دارد كه در اين مقاله به بررسي آن‌ها خواهيم پرداخت. مزاياي ساخت و ساز در شمال كشور

  1. طبيعت بكر و محيط زيست زيبا:

يكي از بزرگترين مزاياي ساخت و ساز در شمال كشور، طبيعت بكر و محيط زيست زيبا و آرام اين منطقه است. دسترسي به جنگل‌هاي سرسبز، درياچه‌ها و سواحل درياي خزر، زندگي در اين منطقه را بسيار دلپذير و آرامش‌بخش مي‌كند. اين ويژگي‌ها باعث مي‌شود بسياري از افراد به دنبال خانه‌هايي براي تعطيلات يا اقامت دائم در اين منطقه باشند.

  1. آب‌وهواي معتدل:

آب‌وهواي معتدل و مرطوب شمال كشور، يكي ديگر از عوامل جذاب براي ساخت و ساز در اين منطقه است. در حالي كه بسياري از مناطق كشور در تابستان با گرماي شديد روبه‌رو هستند، شمال كشور به دليل نزديكي به دريا و جنگل‌هاي انبوه، داراي آب‌وهواي خنك‌تري است كه اين امر زندگي در اين منطقه را راحت‌تر مي‌كند.

  1. فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري:

بازار ملك در شمال كشور يكي از پوياترين بازارهاي ملك در ايران است. ساخت و ساز در اين منطقه مي‌تواند به عنوان يك فرصت سرمايه‌گذاري پرسود مطرح شود. با توجه به تقاضاي بالا براي خريد ويلا و خانه در اين منطقه، سرمايه‌گذاران مي‌توانند از افزايش قيمت ملك‌ها سود ببرند.

  1. فرصت‌هاي شغلي و توسعه اقتصادي:

رشد ساخت و ساز در شمال كشور مي‌تواند فرصت‌هاي شغلي زيادي را ايجاد كند. اين روند مي‌تواند به توسعه اقتصادي منطقه كمك كند و با ايجاد زيرساخت‌هاي جديد، كيفيت زندگي مردم محلي را بهبود بخشد. معايب ساخت و ساز در شمال كشور

  1. تخريب محيط زيست و جنگل‌زدايي:

يكي از بزرگترين معايب ساخت و ساز در شمال كشور، تخريب محيط زيست و جنگل‌زدايي است. ساخت ويلاها و مجتمع‌هاي مسكوني به ويژه در مناطق جنگلي مي‌تواند به تخريب اكوسيستم‌هاي طبيعي منجر شود. اين تخريب‌ها ممكن است باعث كاهش تنوع زيستي، نابودي زيستگاه‌هاي حيوانات وحشي و افزايش خطرات زيست‌محيطي مانند سيلاب‌ها و رانش زمين شود.

  1. آلودگي منابع آبي:

افزايش ساخت و ساز و تراكم جمعيت در شمال كشور مي‌تواند باعث آلودگي منابع آبي منطقه شود. تخليه فاضلاب‌هاي خانگي و صنعتي بدون تصفيه مناسب به رودخانه‌ها و درياچه‌ها مي‌تواند به آلودگي آب‌هاي سطحي و زيرزميني منجر شود كه اين امر مي‌تواند بر سلامت عمومي مردم و موجودات زنده تأثير منفي بگذارد.

  1. افزايش تراكم جمعيت و مشكلات ترافيكي:

ساخت و ساز بيش از حد و هجوم مردم به اين منطقه باعث افزايش تراكم جمعيت و در نتيجه مشكلاتي مانند ترافيك سنگين و ازدحام مي‌شود. اين مشكلات مي‌توانند كيفيت زندگي مردم محلي را تحت تأثير قرار دهند و همچنين به افزايش سطح استرس و كاهش رضايت از زندگي منجر شوند.

  1. مشكلات زيرساختي:

افزايش ساخت و ساز در شمال كشور بدون برنامه‌ريزي مناسب مي‌تواند به مشكلات زيرساختي منجر شود. براي مثال، شبكه‌هاي آبرساني و فاضلاب، جاده‌ها و ديگر زيرساخت‌هاي عمومي ممكن است نتوانند با سرعت رشد جمعيت و ساخت و ساز هماهنگ شوند. اين مشكلات مي‌توانند منجر به كاهش كيفيت خدمات عمومي و نارضايتي مردم شوند.

  1. تغيير كاربري اراضي كشاورزي:

يكي ديگر از معايب ساخت و ساز در شمال كشور، تغيير كاربري اراضي كشاورزي به مناطق مسكوني و تفريحي است. اين تغيير كاربري مي‌تواند به كاهش زمين‌هاي زراعي و در نتيجه كاهش توليدات كشاورزي منجر شود كه اين امر مي‌تواند تأثير منفي بر اقتصاد محلي و امنيت غذايي داشته باشد.

  1. فرهنگ‌پذيري و تغييرات اجتماعي:

ورود جمعيت جديد به مناطق شمالي كشور مي‌تواند منجر به تغييرات فرهنگي و اجتماعي در اين مناطق شود. تفاوت‌هاي فرهنگي ميان مردم محلي و مهاجران ممكن است به ايجاد تنش‌ها و اختلافات اجتماعي منجر شود. اين تغييرات ممكن است تأثيرات عميقي بر فرهنگ محلي داشته باشد و در طول زمان باعث از بين رفتن برخي از سنت‌ها و رسوم قديمي شود. راهكارهاي پيشنهادي براي بهبود وضعيت ساخت و ساز در شمال كشور

  1. برنامه‌ريزي شهري پايدار:

براي جلوگيري از تخريب محيط زيست و مشكلات زيرساختي، نياز به برنامه‌ريزي شهري پايدار و جامع وجود دارد. اين برنامه‌ها بايد به گونه‌اي تدوين شوند كه همزمان با توسعه ساخت و ساز، حفظ محيط زيست و منابع طبيعي نيز مدنظر قرار گيرد.

  1. كنترل و نظارت بر ساخت و ساز:

دولت و نهادهاي مربوطه بايد بر فرآيند ساخت و ساز در اين منطقه نظارت دقيق داشته باشند تا از تخلفات و ساخت و سازهاي غيرمجاز جلوگيري شود. اعمال قوانين سخت‌گيرانه و جريمه‌هاي سنگين مي‌تواند به كاهش تخريب محيط زيست و جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرقانوني كمك كند.

  1. حفاظت از اراضي كشاورزي:

براي جلوگيري از تغيير كاربري اراضي كشاورزي، دولت مي‌تواند مشوق‌هايي براي حفظ زمين‌هاي زراعي و توسعه فعاليت‌هاي كشاورزي ارائه دهد. اين اقدام مي‌تواند به حفظ امنيت غذايي و توسعه پايدار منطقه كمك كند.

  1. توسعه زيرساخت‌ها:

با توجه به افزايش جمعيت و رشد ساخت و ساز، لازم است زيرساخت‌هاي منطقه نيز بهبود يابد. توسعه شبكه‌هاي آبرساني، فاضلاب، جاده‌ها و ساير خدمات عمومي مي‌تواند به بهبود كيفيت زندگي و رضايت مردم منجر شود.

  1. آموزش و ارتقاء فرهنگ زيست‌محيطي:

افزايش آگاهي مردم درباره اهميت حفظ محيط زيست و منابع طبيعي مي‌تواند به كاهش تخريب‌ها كمك كند. برگزاري كارگاه‌ها و دوره‌هاي آموزشي براي مردم محلي و سرمايه‌گذاران مي‌تواند به توسعه فرهنگ زيست‌محيطي و پايدار در منطقه كمك كند.در باره هلدينگ احمدخانيمجموعه هلدينگ احمدخاني در سال ۱۳۸3 با شعار فرهنگي خانه و خانواده و با هدف فروش تجهيزات خانه و آشپزخانه شروع به فعاليت كرده است. پس از مدتي بنا به علاقه مندي و توانايي‌ها در حيطه طراحي، توليد و خدمات به فعاليت در حوزه‌ دكوراسيون، سپس تاسيسات و سيستم‌هاي تهويه مطبوع با خدمات پس از فروش اصولي و مطمئن پرداخته كه منجر به گسترش بيشتر خدمات و فعاليت اين مجموعه در زمينه ساختمان و ساخت و ساز شده است. امروز اين مجموعه با عنوان «هلدينگ احمدخاني» قدم در راه بزرگي گذاشته و آماده سرمايه گذاري و مشاركت در پروژه‌هاي ارزش آفرين كشوري مي باشداين مجموعه زماني توانست در صنعت ساختمان حرفي براي گفتن داشته باشد، كه زنجيره ارزش را كامل كرد. همانطور كه مي‌دانيد زنجيره ارزش عبارت از توليد، توزيع و فروش است. قسمت زيادي از زنجيره ارزش در هلدينگ احمدخاني وجود دارد و حدود۴۰ درصد اقلام مورد نياز در صنعت ساختمان در خود مجموعه توليد مي‌شود، در اين مجموعه توليد و اجراي تخصصي همواره مدنظر بوده و بايد به صنعت ساختمان به عنوان يك عامل پيش ‌برنده اقتصاد نگاه به روز داشته باشيم.مصاحبه اي با جناب مهندس اسماعيل احمدخاني راجب ساخت وساز در شمال كشور:چرا شمال كشور به خصوص غرب استان مازندران را براي توليد ساختمان انتخاب كرديد؟تغييرات آب و هوايي و اقليمي كه در دنيا در حال رخ دادن است و از سوي ديگر عدم مديريت صحيح منابع آبي در كشور، خيلي از استان‌هاي مركزي را به سمت خشك‌شدن برده است. خب شما مي‌دانيد يك زماني شمال فقط محلي براي تفريح بود، اما امروزه ديگر اينطور نيست و بسياري از مردم براي فرار از خشكسالي اين منطقه را براي زندگي انتخاب مي‌كنند. البته اين بحران كم آبي و خشكسالي كه دامنگير بسياري از مناطق كشور شده، بايد مورد توجه برنامه‌ريزان كلان كشور قرار بگيرد و بحث در اين رابطه در اين مقال نمي‌گنجد، اما بدون شك يكي از دلايل اصلي تمايل مردم براي سرمايه‌گذاري و خريد ملك در شمال، قطعا همين مسئله است. از سوي ديگر در خيلي از استان‌ها ساخت و ساز به دليل گران شدن زمين، توجيه اقتصادي ندارد، اما در شمال هنوز اين تناسب وجود دارد و همين مساله باعث افزايش ساخت و ساز در اين منطقه شده كه خوب در مواردي به خصوص در شرق مازندران، حجوم سازنده‌ها و ساخت تعداد زيادي ساختمان باعث شده كه عرضه از تقاضا پيشي بگيرد و همين مسئله ركود بازار را به همراه داشته است.آيا ساخت و سازهاي بي رويه در شمال كشور، تهديدي براي محيط زيست نيست؟صد البته كه اگر به صورت اصولي و با رعايت تمام موازين محيط زيستي صورت نگيرد، ‌بالاخره صدماتي را به محيط زيست مي‌زند، اما اينگونه نيست كه ما بگوئيم خوب حالا به اين دليل پس ساخت و ساز در شمال نبايد انجام شود، نه! واقعيت اين است كه به دليل ضعيف بودن زيرساخت‌هاي توليد در ايران، صنعت ساختمان به عنوان يك شاخه اصلي كارآفريني مطرح است، همان‌طوري كه عرض كردم، ۲۰۰ صنف از صنعت ساختمان نان مي‌خورند. اگر نگاه متوازن‌تري به موضوع داشته باشيم،‌ حضور اين سازنده‌ها در شمال باعث رونق كسب وكار در اين منطقه شده است، در گذشته بيشتر كسب و كار مردم اين منطقه از طريق كشاورزي بود ولي امروزه بسياري از جوانان و متخصصين بومي اين منطقه،‌ در صنعت ساختمان مشغول به فعاليت هستند و پروژه‌هاي بزرگي را احداث كرده‌اند. قبول دارم كه توسعه ساخت و ساز در شمال كشور به صورت غير اصولي، به محيط زيست لطمه مي‌زند كه بايد حتما براي آن فكري شود، اما از طرف ديگر اين صنعت به رونق كسب وكار در اين منطقه كمك كرده است. معتقدم اگر زيرساخت‌هاي توليد در سطوح ديگر تقويت شود و مشكلات ناشي از تحريم‌هاي ظالمانه تعديل شود، زمينه جذب سرمايه به سمت ديگر شاخه هاي توليدي به جز ساختمان هم فراهم خواهد شد.پس معتقديد كه ساخت و ساز در شمال كشور مشكل ساز نيست؟من نگفتم مشكل ساز نيست. شما فكر كنيد اگر اين فرصت در شمال كشور براي متخصصين اين حوزه كه شغل آنها ساخت و ساز است وجود نداشت، براي بسياري از سازنده‌ها هم اين توجيه اقتصادي وجود ندارد كه در منطقه خود ساخت و ساز كنند، بدون شك سرمايه‌هاي اين افراد به سمت كشور‌هاي همسايه مثل دبي،‌گرجستان، تركيه و … هدايت مي‌شد. در اين كشورها تقاضا براي ساختمان از كل دنيا وجود دارد، كسي كه شغل او ساخت و ساز است، اگر ببيند كه در كشور خود محلي براي سرمايه‌گذاري و برداشتن سود ندارد، در كشورهاي ديگر اين كار را انجام مي‌دهد.سخن پايانيساخت و ساز در شمال كشور به دليل جذابيت‌هاي طبيعي و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري از مزاياي بسياري برخوردار است، اما در عين حال چالش‌ها و معايبي نيز به همراه دارد. براي بهره‌مندي از اين مزايا و كاهش معايب، نياز به برنامه‌ريزي و مديريت دقيق و پايدار است. توجه به حفظ محيط زيست، توسعه زيرساخت‌ها و جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرمجاز مي‌تواند به توسعه‌اي پايدار و هماهنگ در اين منطقه كمك كند. 


برچسب: با ما در شمال كشور بسازيد: پروژه‌هاي لوكس در دل سرسبزي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۱۲:۱۹:۳۳ توسط:sam موضوع: